A feltöltés lezárult, köszönjük, hogy ennyi szuper órarendtervet küldtetek be nekünk! A zsűri által kiválasztott legjobb 30 alkotásra 05.28. és 06.04. között van lehetőségetek szavazni az alábbi linken: https://bit.ly/2AcLWPw

Szavazásra fel!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Egészséghős. Óriás volt vagy aprócska? Fiú vagy lány? Milyen szuperképességei vannak? Mindez csak a te fantáziádon múlik! Most pedig eljött az idő, hogy meg is alkosd nekünk!

Egy biztos, hogy mint minden szuperhősnek, neki is van gyenge pontja. Az egészséges élelmiszereknek és a sok mozgásnak köszönhetően makk egészséges, sőt egyre csak nő az ereje. Ezzel szemben, ha túl sok nasit, túlzott mennyiségű sót vagy cukrot fogyaszt, akkor bizony csökken a szuperképessége és a hangulata is elromlik.

Töltsd le órarendsablonunkat és mutasd meg mindenkinek, hogy milyen a Te egészséghősöd! Rajzold meg azt is, hogy mi a kedvenc étele, amivel növelheti a szuperképességeit és mi az, amiből nem szívesen eszik sokat.

A beérkező szuper egészségtudatos pályamunkák közül a zsűri választja ki a nyertest, a legjobb 30 alkotást pedig közönségszavazásra bocsátjuk. Ha a Te terved lesz a zsűri vagy a közönség kedvence, az egész ország az órarendedet használhatja a következő tanévben!

És ha mindez nem lenne elég, van nyeremény is! A nyerteseket egy-egy Samsung Galaxy Tab A típusú tablettel és 30 ezer forint értékű Lidl vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk, míg a legtöbb pályamunkát beküldő osztályt 50 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal díjazzuk. Emellett minden pályázó között kisorsolunk 4 darab Silvercrest On Ear fejhallgatót!

Töltsd fel akár három alkotásodra is, és ne feledkezz meg az idei mottónkról:

A hősiesség a tudatossággal kezdődik!

Mielőtt azonban belevágnál az alkotásba, segítünk néhány tippel: ehhez kattints az „Egészségesen a mindennapokban” menüpontra!

Tervezésre fel!

Órarend letöltése
Ha nincs nyomtatód, de szeretnél részt venni a versenyben, akkor az útmutatás alapján készítsd el az órarend sablonját, tervezd meg az órarendet, fotózd le a munkádat és töltsd vissza a microsite-ra!

Tervezésre fel!

Elkészítem a sablont